Επιστρέφει ο Κότσαρης!

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας βγάζει τις επόμενες μέρες την τελευταία ακτινογραφία και επανέρχεται στις προπονήσεις του τριφυλλιού μετά την πρωτοχρονιά. Είχε υποστεί κάταγμα στον καρπό στην προπόνηση στα τέλη Οκτωβρίου.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον Κωνσταντίνο Κότσαρη όσον αφορά την επιστροφή του στις προπονήσεις, μετά το σοβαρό του τραυματισμό στον καρπό (κάταγμα στο σκαφοειδές) στο τέλος μίας προπόνησης στο Κορωπί στις 23 Οκτωβρίου. 

Ο 23χρονος «κίπερ» που αποτελεί τον δεύτερο στην ιεράρχηση του τριφυλλιού πίσω από τον Σωκράτη Διούδη, έχει ήδη ξεκινήσει ειδικές ασκήσεις στο γυμναστήριο και τις προσεχείς ημέρες θα υποβληθεί σε ακτινολογικό έλεγχο προκειμένου να επιβεβαιωθεί κι τυπικά ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πλήρους ανακατασκευής του κατάγματος. Ολες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι από την πρωτοχρονιά του 2020 ο άτυχος τερματοφύλακας θα ξεκινήσει σταδιακά, δύο μήνες και δέκα ημέρες μετά τον τραυματισμό του, την επανένταξή του στις προπονήσεις της ομάδας. 

Πηγή: SDNA.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.