Επιστρέφει στις προπονήσεις η ομάδα του Πόλο

Έπειτα από ώριμες μεταξύ τους συζητήσεις, οι πολίστες της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού πήραν την απόφαση να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Τα οικονομικά προβλήματα που έχει η ομάδα Υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού οδήγησαν τους παίκτες της ομάδας σε μια μικρή αποχή. Επειδή, όμως, οι παίκτες δεν επιθυμούν να βλάψουν το σύλλογο, συζήτησαν πολιτισμένα μεταξύ τους και πήραν από κοινού την απόφαση να ξαναπιάσουν δουλειά.

Ο αρχηγός της ομάδας, Διονύσης Καρούντζος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σταματάμε την αποχή και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό, εκεί που του αξίζει. Σε αυτές τις ειδικές συνθήκες όλοι μας πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να αφήσουμε όλες τις δυσκολίες στην άκρη και να κοιτάξουμε μπροστά για το καλό της ομάδας και κατ’επέκταση του εαυτού μας».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...