Επιστρέφει στο 100% η πληρότητα των γηπέδων!

  Πορεία προς περαιτέρω άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό χαράζει η Κυβέρνηση μετά και τις εισηγήσεις την Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων που συνεδριάζει σήμερα.

  Την περαιτέρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων εισηγείται η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και σύμφωνα με τις πληροφορίες του NEWS 24/7 από το Σάββατο θα επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα στο 100% της πληρότητας τους.

  Επίσης περαιτέρω χαλάρωση άρσης μέτρων (πχ χρήση μάσκας, πιστοποιητικά κλπ) θα αποφασιστεί στην επόμενη συνεδρίαση. και αναμένεται να φορά έως τις 31 Αυγούστου εφόσον δεν υπάρξουν επιδημιολογικές ανατροπές.

  Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης “Από τις 15 Απριλίου θα ανασταλεί το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους άνω των 60 ετών που παραμένουν ανεμβολίαστοι. Θα εισπραχθεί το ποσό έως τα 300 ευρώ που αντιστοιχεί μέχρι τις 15 Απριλίου. Το μέτρο θα επανεξεταστεί τον Σεπτέμβριο, άρα τελεί σε αναστολή για τους υπόλοιπους μήνες“.

  Επίσης πρόσθεσε ότι στην Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων που συνεδριάσει, θα παρουσιαστεί σήμερα το συνολικό σχέδιο της Κυβέρνησης για την αποκλιμάκωση των μέτρων για τον κορονοϊό και τον χρόνο αποκλιμάκωσης αυτών, που αφορούν τα τεστ, την είσοδο στους κλειστούς χώρους και την ανάγκη να υπάρχει πιστοποιητικό, προκειμένου να εισερχόμαστε σε χώρους.

  Βάσει των εισηγήσεων της Επιτροπής, θα ληφθούν και οι αποφάσεις της Κυβέρνησης, σημείωσε ο Υπουργός.

  Πηγή: News247.gr