Επιστροφή Βέλεθ, Ιωαννίδης στις προπονήσεις – Στο ξενοδοχείο η αποστολή!

  Μικρότερης έντασης προπόνηση έκαναν σήμερα οι παίχτες του Ντάνι Πογιάτος, παίρνοντας ανάσες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που ξεκινάει αύριο.

  Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του σήμερα στο Κορωπί, ενώ για πρώτη φορά ο Φράν Βέλεθ συμμετείχε στην προπόνηση μετά τον τραυματισμό του. Επίσης Ιωαννίδης και Διούδης επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς.

  Ο Ισπανός τεχνικός εξήγησε στους παίκτες πως θα ακολουθήσουν μικρότερης έντασης πρόγραμμα και πως θα δεν θα έχει και την διάρκεια των προηγούμενων προπονήσεων.

  Έτσι οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι ποδοβόλεϊ σε συνθήκες ανταγωνισμού

  Στην συνέχεια η αποστολή οι παίχτες μετέβησαν στον ξενοδοχείο όπου θα παραμείνουν εκεί για 10 μέρες, με τον Ντάνι Πογιάτος να ανακοινώνει την αποστολή:

  Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Σαβιέρ, Αθανασακόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Καρλίτος, Μακέντα, Βιγιαφάνιες, Περέα, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Κανταλαπιέδρα, Βέλεθ, Μαυρομμάτης, Σαμαράς, Εμμανουηλίδης, Θεοχάρης, Καραγιάννης, Ιωαννίδης.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »