Επιστροφή Γιαννακόπουλου στο προσκήνιο

Επιστροφή στο προσκήνιο για το Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά από πολύ καιρό και πιο συγκεκριμένα μετά τη συνέντευξη αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε και μάλιστα δυναμικός παραχωρώντας συνέντευξη σε μεγάλο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, μιλώντας για όλους και για όλα.

Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του έφτασε στο κανάλι και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν. Όπως ήταν φυσικό ο Παναθηναϊκός και τα όσα έχουν συμβεί μονοπώλησαν μεγάλο μέρος της συζήτησης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μίλησε για τα χρήματα που έχει δαπανήσει η οικογένεια Γιαννακόπουλου για τον Παναθηναϊκό, για τις σχέσεις του με τους οργανωμένους, αλλά και τους απλούς φιλάθλους.

Ο κ. Γιαννακόπουλος μίλησε επίσης για την πολιτική και τους πολιτικούς και αποκάλυψε προτιμήσεις και συμπάθειες. Επίσης αναφέρθηκε στα σχέδιά του και το μέλλον του Παναθηναϊκού. Περιμένουμε, όταν προβληθεί η συνέντευξη να ακούσουμε τα όσα ενδιαφέροντα έχουν ειπωθεί.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.