Επιστροφή Ντέσερς και απουσία Ρενάτο Σάντσες από την προπόνηση

    Ο Σίριλ Ντέσερς ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Σάντσες απουσίασε λόγω ίωσης από την προπόνηση.

    Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνέχισε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΛ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι.

    Αρχικά, θετικά ήταν τα νέα για τον Σίριλ Ντέσερς, ο οποίος επέστρεψε στο γήπεδο μετά τον τραυματισμό που υπέστη με την εθνική Νιγηρίας, ξεκινώντας ατομικό πρόγραμμα και τρέξιμο. Πρόκειται για το πρώτο βήμα της επιστροφής του στη δράση, με το «τριφύλλι» να περιμένει την πλήρη επανένταξή του το επόμενο διάστημα.

    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

    Σίλντενφελντ: «Είμαι… μισός Έλληνας πλέον – Ήθελα να μείνω περισσότερο στον Παναθηναϊκό»

    Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φακούντο Πελίστρι και Φίλιπ Τζούριτσιτς, ενώ θεραπεία έκαναν οι Πέδρο Τσιριβέγια, Μούσα Σισοκό και Γιάννης Κώτσιρας.

    Θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα της ομάδας σου με ένα μήνυμα; Τότε κάνε κλικ εδώ και μπες στη μεγαλύτερη Παναθηναϊκή κοινότητα.

    Αξιοσημείωτο είναι ότι από την προπόνηση απουσίασε ο Σάντσες, λόγω ίωσης, κάτι που θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής.

    Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

    Διαβάστε επίσης…