«Επιστροφή Γιαννακόπουλου με οικονομικό κολοσσό και το όνειρο με… Ζέλικο»

Η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα είναι εντυπωσιακή, αν ολοκληρωθεί η συμφωνία για συνεργασία με έναν… οικονομικό κολοσσό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του overfm.gr πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να επιστρέψει με εντυπωσιακό τρόπο στο προσκήνιο της ΚΑΕ, γιατί ποτέ δεν έπαψε να δρα στο… παρασκήνιο, να καλύπτει τις ζημιές, να υποβοηθά τους συνεργάτες του και φυσικά να παρακολουθεί κάθε κίνηση στο μπασκετικό τμήμα.

Τα σχέδια του Γιαννακόπουλου είναι μεγαλεπήβολα, θέλει να κάνει τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή στην Ευρωλίγκα, να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στα μεγάλα, οικονομικά, κλαμπ και ξέρει τον τρόπο για να το πετύχει. Η παραμονή Μάριο Χεζόνια είναι αυτοσκοπός, η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην άκρη του πάγκου είναι το… όνειρο, που μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Είναι μάλλον περιττό να σημειώσουμε ότι μετά τόσο καιρό απουσίας από τα γήπεδα, αν ο Παναθηναϊκός έχει στις τάξεις του τον εμβληματικό του προπονητή και παίκτες όπως ο «σούπερ Μάριο», μόλις ανοίξουν τα γήπεδα για τους φιλάθλους θα… πέσουν τα τσιμέντα στο ΟΑΚΑ.

Ο κύριος Γιαννακόπουλος έχει σηκώσει το οικονομικό φορτίο για χρόνια, γνωρίζει το κόστος μιας τέτοιας ομάδας και για να είναι σίγουρος ότι θα υπάρχει διάρκεια δρομολογεί συνεργασίες. Μια από αυτές μοιάζει να «κλειδώνει», αν δεν έχει ήδη «κλειδώσει».

Πρόκειται για μια ιστορική, όσο και μεγάλη, οικογένεια. Έναν οικονομικό κολοσσό της χώρας, ο οποίος θα εμπλακεί με τα του Παναθηναϊκού, αποκτώντας μειοψηφικό πακέτο μετοχών. Είναι ένα από τα γνωστότερα ονόματα στον χώρο των εφοπλιστών κι επιχειρηματιών, με δραστηριότητα σε πολλούς τομείς, εντός κι εκτός Ελλάδας.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal ο Παναθηναϊκός γίνεται πανίσχυρος και θα μπορέσει να δημιουργήσει βάσεις για νέα… δυναστεία. Με αυτόν συμπαίκτη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να χτυπήσει την πόρτα όποιου παίκτη κι όποιου προπονητή θέλει, αλλά είναι βέβαιο ότι θα το κάνει με φειδώ, επιζητώντας τη διάρκεια κι όχι ένα… πυροτέχνημα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ δεν έπαψε ποτέ να αναζητά συνέργειες, προκειμένου όχι μόνο να επιμεριστεί το δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος λειτουργείας της εταιρίας, αλλά και να υπάρχουν άνθρωποι που θα συμβάλλουν με την τεχνοκρατική τους ματιά. Δεδομένου ότι η υπόθεση με το γήπεδο (ΟΑΚΑ) δείχνει να τελειώνει με θετική έκβαση για τον Παναθηναϊκό, πολλά θα αλλάξουν, εκτός από ένα…

Δεν πρόκειται να παρασυρθεί σε περιττά έξοδα, δεν πρόκειται να σκορπιστούν χρήματα, γνωρίζει όσο κανείς ότι χρειάζεται ευστοχία στη διαχείριση, ώστε να υπάρχει η μέγιστη δυνατή απόδοση. Το βέβαιο είναι ότι σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία κι ανακοινωθεί το… δισύλλαβο όνομα του επενδυτή – συμπαίκτη, οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα… απογειωθούν.

Πηγή: overfm.gr