Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δικαιότατα το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με το θετικό της αποψινής βραδιάς να είναι η αλλαγή νοοτροπίας των ποδοσφαιριστών.
Γράφει ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος.
Η νίκη επί της Μάλμε ήταν οιωνός για το τι πρόκειται να δούμε το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ένας Παναθηναϊκός, βγαλμένος από τις παλιές ένδοξες ημέρες του παρελθόντος. Εκεί όπου ο Γέντβαι «έσβησε» από το μυαλό μας τον τραυματισμό του Κώτσιρα, ο Μλαντένοβιτς μπήκε στο 50′ για να είναι αντάξιος των όσων προσέφερε μέχρι εκείνη την στιγμή ο επίσης τραυματίας Κυριακόπουλος.
Ναι μπορεί στο παιχνίδι με τον Βόλο να είχα ασκήσει σκληρή κριτική για την εικόνα της ομάδας στο Πανθεσσαλικό, όμως δεν μπορώ να μην πω πως η αποψινή εμφάνιση ήταν να την… πιεις στο ποτήρι.
Θύρα 7: «Επίθεση» σε Γιαννακόπουλο μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα playoffs
Παίχτες ορεξάτοι, να δημιουργήσουν και να τελειώσουν από νωρίς το παιχνίδι, να δείξουν την πραγματική τους αξία και ότι ο Παναθηναϊκός άδικα βρίσκεται τόσο μακριά από την κορυφή. Παρά τα προβλήματα, υπήρξε άρτια αμυντική συμπεριφορά, λιγοστά λάθη, ενώ και στο δημιουργικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός τα πήγε περίφημα δημιουργώντας και τελειώνοντας αρκετές φάσεις.
Ακόμα και όταν δέχθηκε το, κατά τα άλλα πόλυ όμορφο γκολ του Γιάννη Κωνσταντέλια, η ομάδα δεν έχασε την ψυχραιμία της, έπαιξε μπάλα, αμύνθηκε καλά και προστάτευσε μέχρι το 96′ το υπέρ της 2-1.
Φυσικά, αυτήν την αλλαγή δεν μπορεί να μη δε τη πιστωθεί ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος αρχίζει σιγά σιγά να «γυρίζει» τον διακόπτη και να επαναφέρει στα… εργοστασιακά του τον Παναθηναϊκό.
Να τον κάνει δηλάδη ξανά διεκδικητή τίτλων, με παίχτες που πασχίζουν μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη του παιχνιδιού.
Καταπληκτική ατμόσφαιρα για μια ακόμη φορά από την Θύρα 13, η οποία δείχνει πως είναι… χιλιόμετρα μπροστα από οποιοδήποτε άλλον οργανισμό φιλάθλων.
ΥΓ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Θύρα 7: «Επίθεση» σε Γιαννακόπουλο μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα playoffs
- ΒΟΜΒΑ: Η ΕΟΚ θέλει να δώσει «χάρτινο» πρωτάθλημα στον Αθηναϊκό
- Διαμαντίδης: «Θέλω να παίξω τον Ολυμπιακό στο final four»
- Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου μετά την πρόκριση στα Playoffs (pic)
- Αταμάν: H δήλωση του για την πρόκριση στα playoffs της Ευρωλίγκα








