• Thursday, October 24, 2019

Επίθεση της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» σε Θύρα 13 και Πατέρα!

Η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» και σήμερα άσκησε κριτική στην Θύρα 13 και τον Νικόλα Πατέρα.

Αναλυτικά:

Η εφημερίδα αναφέρει αρχικά για την ανακοίνωση της Θύρας 13: «Μόλις… 67 λέξεις, χωρίς μέσα σε αυτές να υπάρχει πουθενά η λέξη Παναθηναϊκός, χωρίς κουβέντα για την ταμπακιέρα, χωρίς ούτε μια εξήγηση για όσα έχουν προκαλέσει τα ηγετικά της στελέχη τα τελευταία χρόνια και φυσικά χωρίς ΞΑΝΑ να αγγίξουν τον αγαπημένο τους πατέρα. Προφανώς θεωρούν πως απευθύνονται σε πρόβατα ή δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος της οργής του απλού κόσμου εναντίον εκείνων των δήθεν οργανωμένων που κατέληξαν να μοιάζουν με πραγματικούς ‘μισθοφόρους’ παίζοντας βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας, ώστε να είναι αρεστοί σε εκείνους που τους χαρτζιλικώνουν.

Η Θύρα 13 προέβη χθες βράδυ σε μια σπασμωδική ενέργεια εκδίδοντας μία ανακοίνωση χωρίς κανένας να καταλάβει το λόγο ύπαρξής της. Άγνωστη λέξη η συγγνώμη, άγνωστη λέξη η αυτοκριτική. Προφανώς στον κεντρικό έχουν χάσει πια κάθε επαφή με την Παναθηναϊκή πραγματικότητα και για μια ακόμη φορά έσπασαν τα μούτρα τους, αφού είναι ξεκάθαρο πια ότι και η απήχηση της Θύρας 13 προς τον απλό κόσμο του τριφυλλιού απλά δεν υφίσταται.

Κι έχοντας σπάσει τα μούτρα τους κάνοντας… γύρα για να ζητήσουν στήριξη στην προσπάθειά τους να βγάλουν μια πολύ πιο σκληρή ανακοίνωση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αρκέστηκαν τελικώς στο να εκτεθούν για μια ακόμη φορά. Μόνο που τώρα εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα. Και ενωτικά!

Εκτέθηκαν γιατί δεν έχουν το σθένος να παραδεχτούν δημόσια πως όλα όσα έμαθε χθες ο κόσμος του Παναθηναϊκού από αυτή την εφημερίδα με αποδείξεις και ονόματα, για το βρώμικο ρόλο της ηγετικής ομάδας του κεντρικού, είναι η μόνη αλήθεια.

Εκτέθηκαν γιατί ακόμη και σήμερα, όταν όλοι τους φτύνουν, εκείνοι εξακολουθούν να νομίζουν ότι βρέχει, για να μην πιάσουν στο στόμα του, στα γραπτά τους και οπουδήποτε αλλού, τον άνθρωπο που οδήγησε το ποδοσφαιρικό τμήμα στον γκρεμό, τον Νικόλα Πατέρα.

Προσπαθεί, λοιπόν, η Θύρα 13 να πείσει τα ελάχιστα μέλη της που εξακολουθούν να ακολουθούν τη γραμμή της καταστροφής στην οποία τους οδηγούν τα ορφανά του κεντρικού, πως ο ρόλος τους πρέπει να είναι στις κερκίδες, στα κλαμπ και στο δρόμο. Πόσο αστείο μοιάζει αυτό στα μάτια των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών… Από τα γήπεδα έχουν εξαφανιστεί, στους δρόμους δεν βγήκαν ποτέ για τον καταστροφέα Πατέρα τους, που οδήγησε σε διάλυση την ΠΑΕ και φυσικά το κλαμπ, για το κεντρικό μιλάμε, έχει πλέον σχεδόν κατεβάσει ρολά. Αυτή είναι η Θύρα 13 που ονειρεύονται; Να τη χαίρονται!

Είναι ξεκάθαρο πια πως αν δεν εξαφανιστούν από το οπαδικό κίνημα με απόφαση της παλιάς φρουράς όλα τα ορφανά του Πατέρα, αυτοί που οδήγησαν τη Θύρα 13 σε πλήρη απαξίωση ακόμη και στα μάτια των χιλιάδων οργανωμένων, Θύρα 13 δεν θα υπάρξει ξανά.

Δεν μπορεί αυτή να είναι ανακοίνωση Θύρας 13. Τουλάχιστον όχι της Θύρας 13 εκείνων που έχουν ματώσει στα πέταλα όλης της γης φωνάζοντας για τον Παναθηναϊκό. Την μόνη ανακοίνωση που περιμένει ο απλός κόσμος του Παναθηναϊκού είναι αυτή της αυτοκριτικής, της διάλυσης της Θύρας 13 με τη σημερινή της μορφή και της επανίδρυσής της από κοινού με την επανίδρυση του συλλόγου. Χωρίς ορφανά, χωρίς επιχειρήσεις, χωρίς εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων. Και μια μεγάλη συγγνώμη προς τον ίδιο τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του για την προδοσία. Γιατί αυτό που έκαναν τα ορφανά είναι η ύψιστη προδοσία απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του».

Το δημοσίευμα καταλήγει: «Είναι ολοφάνερο και μόνο από τη στιγμή που δεν απαντά κανείς σε όσα τους προσάπτει τόσο η Πράσινη με το χθεσινό της δημοσίευμα, όσο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δικές του τοποθετήσεις, αποδεικνύονται πολλά. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι άνδρες ή έχουν τα αρχ@@@α να απαντήσουν ένα ‘άντε γαμ@@@@’ με επιχειρήματα ή ζητούν συγγνώμη και παραδέχονται δημοσίως τα λάθη τους. Για μια ακόμη φορά, πολλοστή δυστυχώς, η Θύρα 13 επέλεξε ξανά τον ‘μεσαίο’ δρόμο. Τον δρόμο της ‘κότας’».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.