Επίθεση του Παππά σε Σκουντή (pic)

Η κόντρα μεταξύ Νίκου Παππά και Βασίλη Σκουντή συνεχίζεται κανονικά. Ο δημοσιογράφος της «Cosmote TV» επέστρεψε στις μεταδόσεις αγώνων του Παναθηναϊκού κι ο shooting guard του τριφυλλιού δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει τα βέλη του προς εκείνον.

Ο Νίκος Παππάς είναι ένα παιδί, το οποίο θα εκφράσει ότι νιώθει χωρίς να υπολογίσει τίποτα. Στην προκειμένη περίπτωση ο ίδιος έχει ανοίξει μια μεγάλη κόντρα με τους δημοσιογράφους. Οι λόγοι είναι πολλοί και το όνομά του συζητήθηκε παντού και απ’ όλους. Μάλιστα αρκετοί δημοσιογράφοι τότε θίχτηκαν και το έδειξαν με τον τρόπο τους.

Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο Βασίλης Σκουντής. Ο γνωστός δημοσιογράφος της «Cosmote TV» αποφάσισε να εκφράσει την αγανάκτησή του μέσω μιας μετάδοσης αγώνα, στην οποία έπαιζε ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα ο Σκουντής αποφάσισε να μην αναφέρει για ένα ολόκληρο ματς το όνομα του Νίκου Παππά σκόπιμα.

Η συγκεκριμένη συμπεριφορά ενόχλησε πολλούς και έφερε αντιπαραθέσεις. Έτσι, το κανάλι για καλό δικό του αλλά και του δημοσιογράφου, αποφάσισε να αποσύρει τον Βασίλη Σκουντή για λίγο καιρό από τις μεταδόσεις του τριφυλλιού. Ήθελε μ’ αυτόν τον τρόπο να κατασταλάξει και να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ωστόσο ο Νίκος Παππάς φαίνεται πως δεν ξέχασε ποτέ τι συνέβη.

Ο Σκουντής επέστρεψε κανονικά στις μεταδόσεις, ο ίδιος αυτή τη φορά ανέφερε το όνομα του Παππά όταν εκείνος είχε στην κατοχή του την μπάλα, όμως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Έλληνας άσος του τριφυλλιού αποφάσισε να μην αφήσει ασχολίαστο το γεγονός. Συγκεκριμένα μέσω του instagram έκανε αιχμηρή επίθεση προς τον Βασίλη Σκουντή γράφοντας: «Σ’ ευχαριστώ Βασίλη… Το τοτέμ, η γκουρού, ο ζωντανός θρύλος, η ποντικομαμή των ΑΡΔακίων, θυμήθηκε το όνομά μου και το είπε στη μετάδοση…».

Δείτε την εικόνα:

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...