Επιτυχώς έφτασαν οι ”πράσινοι”

Η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κατά την πτήση της προς την Κωνσταντινούπολη, και έτσι οι παίκτες του Τζόρτζεβιτς είναι έτοιμοι για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Εφές (07/04, 20:30).

Όλοι όσοι αποτελούν την αποστολή της ομάδας είχαν ειδική υποδοχή κατά την άφιξή τους στην Πόλη. Για την ακρίβεια, άνθρωποι από το ελληνικό προξενείο υποδέχθηκαν καταλλήλως την ”πράσινη” αποστολή, ενώ παρείχαν τις απαραίτητες βοήθειες σε όλα της τα μέλη. Να σημειωθεί, επίσης, πως αυτό το σκηνικό διαδραματίζεται για δεύτερη φορά, καθώς αντίστοιχη υποδοχή είχε ξανά το συνεργείο του Παναθηναϊκού όταν πήγε ξανά στην Τουρκία για τον αγώνα της ομάδας με την Νταρουσάφακα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »