«Επιβάλλεται μία συνέντευξη Τύπου από τον Δρακωτό – Τρίτη κρούση από τους Αμερικάνους»

    Ο Μάρκος Δρακωτός επανήλθε στο προσκήνιο με πρόθεση να αγόρασει το πλειοφηψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο οι φίλοι του «τριφυλλιού» είναι επιφυλακτικοί και έχουν απορίες, οι οποίες πρέπει να λυθούν άμεσα από τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία.

    Όπως σωστά αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «SportDay», ο Μάρκος Δρακωτός οφείλει να δώσει μία συνέντευξη Τύπου μέσω τηλεδιάσκεψης ούτως ώστε να απαντήσει σε όλες τις απορίες που έχουν δημιουργηθεί και να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πλάνο του για την πρόταση και την επόμενη μέρα της ομάδας.

    Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που οι Αμερικανοί επιχειρηματίες κάνουν πρόταση για τον Παναθηναϊκό. Η πρώτη ήταν λίγο πριν εμφανιστεί ο Παϊρότζ, που τότε είχε ειπωθεί από την πλευρά Αλαφούζου ότι θα προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση. Η επόμενη ήταν πέρυσι τον Σεπτέμβριο, όπου οι δύο πλευρές είχαν συχνή επαφή μέσω email, τα οποία όμως δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η τρίτη είναι τωρα και μένει να δούμε αν θα είναι και η… φαρμακερή.