Επιβλήθηκε πρόστιμο στον Στραματσόνι

Σε μπελάδες μπήκε από την πειθαρχική επιτροπή της ιταλικής ομοσπονδίας ο Αντρέα Στραματσόνι, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ συμμετείχε σε κύκλωμα παράνομων μετεγγραφών. Ο Ιταλός τεχνικός καλείται να πληρώσει πρόστιμο.

Ο πρώην προπονητής της Ουντινέζε και νυν του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι στο παρελθόν συμμετείχε σε κύκλωμα παράνομων μετεγγραφών. Γεγονός που λίγο καιρό αργότερα μέσω της πειθαρχικής επιτροπής της ιταλικής ομοσπονδίας το  πλήρωσε ακριβά.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός τον περασμένο Δεκέμβριο βρέθηκε ανάμεσα στους εννέα κατηγορούμενους για τη μετεγγραφή του Ιταλού μπακ, Μάρκο Μότα. Τρεις μήνες μετά και αφότου είχε εξεταστεί εξονυχιστικά η υπόθεση, βγήκαν και οι ποινές για τους εννέα κατηγορούμενος. Ο Στραματσόνι, λοιπόν, τιμωρήθηκε βάση το άρθρο 5 των ιταλικών κανόνων του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Ιταλός τεχνικός όπως σας αναφέραμε, κατά τη θητεία του στην Ουντινέζε συμμετείχε σε παράνομο κύκλωμα μετεγγραφών. Έτσι, τιμωρήθηκε για τη διαπραγμάτευση και τη σύναψη της συγκεκριμένης μετεγγραφής. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν η πληρωμή προστίμου ύψους 20.000 ευρώ και μάλιστα άμεσα.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.