ΕΠΟ: Τέλος στον περιορισμό από τη FIFA, έρχεται… ρευστό

  Η FIFA ήρε τον περιορισμό χρηματοδότησης προς την ΕΠΟ και ανοίγει η κάνουλα για κονδύλι 7 εκατ. δολαρίων.

  Τον Νοέμβριο του 2019 η FIFA σε επιστολή της προς την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανέφερε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να ανοίξει το πρόγραμμα FIFA Forward, το οποίο έχει σχέση με προγράμματα διοίκησης και ανάπτυξης και είχε διακοπεί από το 2016 η συμμετοχή της ΕΠΟ σε αυτό, λόγω κακοδιαχείρισης.

  Σχεδόν έναν χρόνο μετά η FIFA ήρε τελικά τον οικονομικό περιορισμό της ελληνικής ομοσπονδίας όπως έγινε γνωστό κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ξανά η… κάνουλα και μπορεί να εισπράξει ένα ποσό της τάξης των 7 εκατ. δολαρίων που είχε μπλοκαριστεί (περίπου 6 εκατ. ευρώ). 

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »