Ερασιτέχνης: Αγγίζει τα 4.500 μέλη και τις 225 χιλιάδες ευρώ!

  Μαζικά συνεχίστηκαν οι εγγραφές και οι ανανεώσεις μελών στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο ακόμα και τις μέρες του δεκαπενταύγουστου.

  Αναλυτικότερα την Πέμπτη 13 Αυγούστου έγιναν 23 εγγραφές και 17 ανανεώσεις, την Παρασκευή 14 Αυγούστου έγιναν 17 εγγραφές και 5 ανανεώσεις, το Σάββατο 15 Αυγούστου έγιναν 2 εγγραφές και 1 ανανέωση, την Κυριακή 16 Αυγούστου έγιναν 4 εγγραφές και 8 ανανεώσεις.

  Συνολικά από 1η Ιουλίου έχουν γίνει 1.934 νέες εγγραφές και 2.514 ανανεώσεις και ο αριθμός των μελών που έχουν γραφτεί στα μητρώα του Συλλόγου φτάνει τα 4.438 μέλη.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »