Ερασιτέχνης: «Απορρίψαμε πριν 4 μήνες το σενάριο για Λεωφόρο – Ήταν εκτός Προεδρικού διατάγματος»!

  Κατηγορηματικά διαψεύσθηκε από τον Ερασιτέχνης Παναθηναϊκό χθεσινό δημοσίευμα γνωστής ιστοσελίδας που αφορούσε εναλλακτική πρόταση για το γηπεδικό ζήτημα του συλλόγου.

  Πιο συγκεκριμένα, κύκλοι του Παναθηναϊκού Α.Ο. σχολίαζαν σχετικά με το δημοσίευμα που έκανε λόγο για την πρόταση της κυβέρνησης για υπόγειοποιημένες εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο, το οποίο περιείχε ανακρίβειες. «Αρχικά το συγκεκριμένο σενάριο ακούστηκε τον Αύγουστο από την πλευρά της κατασκευάστριας εταιρείας Dimand και όχι από την Κυβέρνηση όπως γράφεται.

  Επίσης στην πρόταση δεν υπήρχε το σενάριο κατασκευής κλειστού γηπέδου στον Βοτανικό και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις να είναι στη Λεωφόρο, αλλά να γίνουν όλα κάτω από το πάρκο της Λεωφόρου. Αυτό το σενάριο ήταν εκτός Προεδρικού διατάγματος και φυσικά θα κινδύνευε με προσφυγές και το υπάρχον προεδρικό διάταγμα.

  Επιπλέον θα έπρεπε πρώτα να γκρεμιστεί η Λεωφόρος και ο Σύλλογος θα έμενε άστεγος χωρίς κάποιο εχέγγυο για απρόβλεπτο χρονικό διάστημα»

  Το συγκεκριμένο σενάριο απορρίφθηκε εξ αρχής από την πλευρά των ανθρώπων του Α.Ο. και ουδέποτε προχώρησε σε πιο επίσημη μορφή καθώς υπήρχε ο κίνδυνος γκρεμίσματος της Λεωφόρου και θα αποτελούσε εμπόδιο στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.