Ερασιτέχνης: «ΠΑΟ ακόμα πιο… γερά στα τμήματα ΑμεΑ»

  Πακέτα οικονομικής στήριξης των τμημάτων ΑμεΑ έβγαλε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, καλώντας τους «πράσινους» φίλους να στηρίξουν τα 21 τμήματα του συλλόγου.

  Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:

  Τα τμήματα ΑμεΑ του Παναθηναϊκού είναι τα καμάρια του Συλλόγου και οι «αιώνια πιστοί» έχουν στηρίξει και συνεχίζουν να στηρίζουν την συγκεκριμένη κίνηση με όλους τους τρόπους.


  Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος καλλιεργεί 21 τμήματα ΑμεΑ: Άρση βαρών σε πάγκο, βόλεϊ καθιστών μπάσκετ σε αμαξίδιο, ποδηλασία , κολύμβηση, τοξοβολία, σκοποβολή, ξιφασκία με αμαξίδιο πινγκ πονγκ, παρατρίαθλο, παραμπάντμιντον, μπότσια, σκάκι τυφλών, στίβος, τένις με αμαξίδιο, ποδόσφαιρο ακρωτηριασμένων, παρακανόε, χορός με αμαξίδιο, μπάσκετ N.Α., αλπικό σκι και τζούντο τυφλών.

  Σλούκας: «Δεν μπορώ να περιμένω…» (pic)

  Στην πρωτοφανή προσπάθεια που γίνεται η «μάνα του λόχου» έχει πάντα τον κόσμο στο πλευρό της από την αρχή των τμημάτων ΑμεΑ και τους καλεί να συμμετέχουν ακόμα πιο ενεργά με την κάρτα οικονομικής ενίσχυσης.

  Προπόνηση σε φουλ ένταση και με μία απουσία

  Το «τριφύλλι» έχεις στις τάξεις του παραολυμπιονίκες, παγκοσμιονίκες, πρωταθλητές και απλούς αθλητές ΑμεΑ αποτελώντας έναν από τους πολυπληθέστερους αθλητικούς Συλλόγους ΑμεΑ στη χώρα.

  Για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων ΑμεΑ πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

  https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006395

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια