Ερασιτέχνης προς Ε.Ο.ΠΕ: «Απευθύνεστε σε πρόβατα;;;»

Νέα καυστική ανακοίνωση έβγαλε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ως απάντηση της χθεσινοβραδινής ανακοίνωσης της Ε.Ο.ΠΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ε.Ο.ΠΕ έχει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε πρόβατα. Προσπαθεί να ακολουθήσει την πάγια τακτική της μετάθεσης ευθυνών, εν προκειμένω στην Αστυνομία και να ”νίψει τας χείρας της”. Κύριοι, για να δώσει κάποιος τη σύμφωνη γνώμη του, όπως αναφέρετε ότι έκανε ο Αστυνομικός Διευθυντής, σημαίνει πως κάτι του προτάθηκε από εσάς. Πείτε μας λοιπόν, σε τι «έδωσε τη σύμφωνη γνώμη του» ο Αστυνομικός Διευθυντής; Να μη μείνουν έξω από το κλειστό φίλαθλοι και των δύο ομάδων, όπως αναφέρετε; Καινούργιο στοιχείο αυτό, βγαλμένο από την…  καλπάζουσα φαντασία σας και την αγωνία σας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Υπήρχαν και οπαδοί του Παναθηναϊκού χωρίς εισιτήρια έξω από το γήπεδο; Κι εμείς δεν γνωρίζαμε τίποτα;

Δεν πείθετε κανέναν κύριοι…

Κι ας πούμε ότι δεν φέρετε καμία ευθύνη και σας αδικήσαμε. Για διαφωτίστε μας, σας παρακαλούμε. Στο τσάρτερ που εσείς ναυλώσατε και είχατε την πλήρη ευθύνη του ποιός θα μπει σε αυτό και ήσασταν τόσο αυστηροί για το ποιόν των επιβατών, ποιοι ήταν οι δύο συνοδοί του προέδρου του Ολυμπιακού και ποιά η σχέση τους με την ομάδα;

Λοιπόν, εσείς αμαυρώνετε την εικόνα του ευγενούς αθλήματος του βόλεϊ,  επιτρέποντας και κάνοντας τα στραβά μάτια σε αμφιλεγόμενες πρακτικές άλλων αθλημάτων και καταπατώντας τους όρους της ισονομίας.

Τέλος πάντων, αν θεωρείτε ότι προάγετε το άθλημα διοργανώνοντας Final Four με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ σε γήπεδα 350 θέσεων, σας αφήνουμε στην κρίση του κόσμου».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.