Έριξε ευθύνες στην κυβέρνηση ο Αλαφούζος!

  Ο ΠΑΟΚ έθεσε εκ νέου, στο συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, θέμα ασφάλισης κατά του κορωνοϊού που δεν δέχθηκε η κυβέρνηση – Αλαφούζος: «Πρέπει η πολιτεία και ο κ. Αυγενακης να επιμεριστούν κάποια ευθύνη». Τεστ με 75 ευρώ βρήκε η Λίγκα.

  Η κυβέρνηση απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΠΑΟΚ, να αναλάβει την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών (και όχι μόνο) κατά του κορωνοϊού, και ο «Δικέφαλος» επανήλθε στο αίτημα του, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ, που συνεδρίασε, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τρίτη 12/5.

  «Σε περίπτωση επανέναρξης ζητάμε πρόσθετη ασφάλιση των παικτών και του άλλου προσωπικού των ομάδων. Ήδη το ζητήσαμε με επιστολή προς το υφυπουργείο Αθλητισμού, το οποίο έλαβε την απόφαση για έναρξη ατομικών προπονήσεων. Το έγγραφο μας αναφέρεται μόνο στον κορωνοϊό. Ίσως προκύψουν ζητήματα υψηλών θερμοκρασιών» ανέφερε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

  Ο Μηνάς Λυσάνδρου του απάντησε ότι η Λίγκα έχει πάρει σχετικές συμβουλές από τον ασφαλιστικό σύμβουλο του Συνεταιρισμού και περιμένει απάντηση.

  Θέση στο θέμα πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος που υποστήριξε ότι είναι ευθύνη και της κυβέρνησης η ασφάλιση, συντασσόμενος ουσιαστικά με τον ΠΑΟΚ. «Πρέπει η πολιτεία και ο κ.Αυγενακης να επιμεριστούν κάποια ευθύνη για το θέμα της ασφάλισης διότι η κυβέρνηση αποφάσισε την έναρξη των προπονήσεων» είπε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού.

  Να σημειωθεί τέλος, ότι όπως είπε ο Μηνάς Λυσάνδρου, η Λίγκα βρήκε τεστ κατά του κορωνοϊού με 75 ευρώ το άτομο.

  Πηγή: SDNA.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »