Έρχεται στον Παναθηναϊκό ο Χουλτ (vids)

Η λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού έχει πιθανότατα βρεθεί και ακούει στο όνομα Νίκλας Χουλτ.

Οι ”πράσινοι” δείχνουν να εγκρίνουν την περίπτωση του Σουηδού αριστερού μπακ, και, όπως αναμένεται, εντός της ημέρας ο Χουλτ θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στο «τριφύλλι».

Είναι γνωστό ότι στον Παναθηναϊκό γίνονταν έρευνες για έναν παίκτη, που θα ήταν ικανός να καλύψει με επιτυχία το αριστερό άκρο της άμυνας. Η λύση βρέθηκε στο όνομα του Χουλτ, και εφόσον η Νις δίνει το ΟΚ, ο παίκτης είναι μία «ανάσα» από το να φορέσει τα πράσινα.

Ο 26χρονος θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφού υπογράψει, θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Σουηδός είχε δύο πολύ καλές αγωνιστικές χρονιές με την ομάδα της γαλλικής Νις, καθώς συνολικά είχε σκοράρει 2 φορές σε 45 συμμετοχές. Όμως, να σημειωθεί ότι φέτος έμεινε εκτός μέχρι το Νοέμβριο εξαιτίας τραυματισμού.

Ο Νίκλας Χουλτ ξεκίνησε την καριέρα του από την Έλφσμποργκ, στην οποία αγωνίστηκε από το 2009 εώς και το 2014, έχοντας σκοράρει 11 φορές σε 92 συμμετοχές. Έκτοτε, αγωνιζόταν στο Championnat και τη Νις.

Ο Σουηδός άσος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις στο αριστερό άκρο, αλλά και στη μεσαία γραμμή, δείγμα του ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να γίνει το ιδανικό εργαλείο στα χέρια του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Χουλτ έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές ομάδες της Σουηδίας, ενώ με την πρώτη ομάδα έχει πραγματοποιήσει τέσσερις συμμετοχές.