Έρχονται οι πρώτες μετεγγραφές του «ΣΥΛΛΟΓΟΣ πιο ΜΕΓΑΛΟΣ»!

  Συνεχίζεται η οικονομική ενίσχυση στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο με την καμπάνια «ΣΥΛΛΟΓΟΣ πιο ΜΕΓΑΛΟΣ» να ανακοινώνει τα πρώτα αποτελέσματα.

  Μάθε περισσότερα για το εγχείρημα εδώ.

  Η ενημέρωση:

  Σήμερα συμπληρώνονται δύο εβδομάδες από την ημέρα που ξεκίνησε η καμπάνια “ΣΥΛΛΟΓΟΣ πιο ΜΕΓΑΛΟΣ” και το ποσό που έχει συγκεντρωθεί έως αυτήν τη στιγμή (σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από το λογιστήριο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού) είναι 14.312 ευρώ.
  Με βάση τα μηνύματα με τα αποδεικτικά καταθέσεων που μας έχετε στείλει, υπολογίζουμε ότι περίπου 160 άνθρωποι έχουν συνεισφέρει στην καμπάνια μας. Άλλοι με 2, 5 ή 10 ευρώ και άλλοι με 500 ή ακόμα και 1.000 ευρώ.

  Θεωρούμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, αλλά σίγουρα χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια από όλους μας!

  Θέλουμε να τονίσουμε το εξής: δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε καμία μετεγγραφή αθλητή, αν πρώτα δεν υπάρχει διαθέσιμο στο λογαριασμό το ανάλογο ποσό. Κοινώς, δεν τάζουμε αν δεν έχουμε! Θέλουμε να είμαστε απολύτως εντάξει απέναντι και στους αθλητές, αλλά και σε όλους εσάς που βοηθάτε ενεργά την καμπάνια μας και επιθυμία μας είναι να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια όσον αφορά το εγχείρημα και τις κινήσεις που σκοπεύουμε να κάνουμε.

  Για την πορεία του ποσού θα σας ενημερώνουμε στο εξής κάθε Δευτέρα, ενώ δεν αποκλείεται, εντός των επόμενων εικοσιτετραώρων, να ανακοινώσουμε και τις τρεις πρώτες πρωταθληματικές μας μετεγγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση (υπάρχει προφορική συμφωνία και απομένουν τα τυπικά).

  Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε απορία. Παράλληλα, συνεχίστε να ενισχύεστε την προσπάθεια. Όσο το συντομότερο καλυφθεί ο αρχικός μας στόχος, τόσο το καλύτερο! Αν, μάλιστα, υπερκαλυφθεί, θα προχωρήσουμε και σε έξτρα κινήσεις πρωταθλητισμού σε τμήματα που δεν έχουμε αναφέρει στην αρχική μας ανάρτηση, καθώς και στην ίδρυση δύο νέων τμημάτων (το ένα θα κάνει άμεσα πρωταθλητισμό).

  Σας ευχαριστούμε θερμά!

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »