Έρχονται οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ ως δανεικοί!

  Οι μετεγγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τρέχουν και παρά το ναυάγιο της υπόθεσης Κουρμπέλη, οι δύο ομάδες δεν έπαψαν να έχουν επαφές μεταξύ τους. Συγκεκριμένα γίνονται προχωρημένες συζητήσεις  για τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη.

  Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Παναθηναϊκός ενδιαφερόταν έτσι κι αλλιώς για τις περιπτώσεις των Κάτσε, Μυστακίδη και Κωνσταντινίδη. Πάνω στο συγκεκριμένο θέμα ακούστηκαν διάφορα και οι πληροφορίες άλλαζαν συνεχώς. Τελικά τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή είναι ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ολοκλήρωση των δανεισμών.

  Αναλυτικότερα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός φαίνεται να έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους για τους τρεις ποδοσφαιριστές.  Στην περίπτωση του Μυστακίδη ο δανεισμός θα διαρκέσει έως το τέλος της σεζόν με τον ποδοσφαιριστή έπειτα να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά με τους Κάτσε-Κωνσταντινίδη τα δεδομένα είναι λίγο διαφορετικά.

  Οι δύο αυτοί παίκτες θα πάνε ως δανεικοί στον Παναθηναϊκό και στους όρους έχει συμφωνηθεί να μπει και οψιόν για την επόμενη σεζόν. Αυτό σημαίνει πως η τελική απόφαση για τους δύο παίκτες, θα παρθεί οριστικά το καλοκαίρι, ανάλογα και με τις συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί στον Παναθηναϊκό.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »