«Έσφιξε» τα δόντια με Ολυμπιακό η Ρόγκα – Μπαίνει χειρουργείο άμεσα

Η εξαιρετική εμφάνιση της Πέννυ Ρόγκα στο Ρέντη χθες το απόγευμα δεν ήταν είδηση.

Είδηση, που μεταφέρει με βάση ασφαλείς πληροφορίες το SDNA, είναι ότι αγωνίστηκε με σοβαρές ενοχλήσεις γνωρίζοντας ότι το πρωί της Δευτέρας θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τη ζημιά στο γόνατο και να επιστρέψει έτοιμη τη στιγμή που θα κρίνονται όλα.

Η αυταπάρνηση και η ψυχή που κατέθεσε η έμπειρη αθλήτρια στο Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό συνέβαλαν καθοριστικά στο άνετο και επιβλητικό διπλό του τριφυλλιού. Όλα αυτά αποκτούν επιπλέον σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι κράτησε την υποδοχή του Παναθηναϊκού παίζοντας με πόνους στο γόνατο.

Η Ρόγκα έχει ήδη προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας προκειμένου σε λίγες εβδομάδες να είναι πανέτοιμη για την τελική ευθεία σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Ο Καλμαζίδης ήδη σκέφτεται νέα σχήματα για τη συνέχεια στο (βατό πάντως) πρόγραμμα του επόμενου μήνα, με τη Γκρόθες να είναι μια υποψήφια για την προσωρινή αντικατάσταση της Ρόγκα και την Παλάσιο με τη Νικολογιάννη να παίρνουν θέση βασικής ακραίας.