Έστησαν… πάρτι οι παίδες του τριφυλλιού!

Τη δική τους γιορτή έστησαν οι παίδες του Παναθηναϊκού απέναντι στους αντίστοιχους της Αναγέννησης Πετραλώνων, καθώς το κοντέρ στο τέλος του αγώνα έγραψε 79-20.

Πολλές φορές ο πίνακας του σκορ λέει όλη την αλήθεια και δεν χρειάζεται να προχωρήσουμε εμείς σε περαιτέρω αναλύσεις για να σας δώσουμε να καταλάβετε την έκβαση του παιχνιδιού.

Οι παίδες του Παναθηναϊκού «διέλυσαν» κυριολεκτικά και μεταφορικά τους αντίστοιχους της Αναγέννησης Πετραλώνων για την Α’ ΕΣΚΑ Παίδων, με συνολικό σκορ 79-20!

Τα δεκάλεπτα: 18-2, 33-7, 58-11, 79-20

Παναθηναϊκός (Γκούρας): Αλβέρτης 7, Παπακώστας 11, Πολιτόπουλος 9, Σωτηρίου 8 (1), Ψαρράς 15 (1), Μπαλαμώτης 10, Κεφάλας 4, Γεωργιάδης 3 (1), Λιαράκος 5, Παττιτάκης 1, Τζίντι 6, Ζέρβας

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.