Ετοιμάζεται για προσφυγή ο δικηγόρος του Χουλτ!

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η συνάντηση των ανθρώπων του τριφυλλιού με τους δικηγόρους τον Νίκλας Χουλτ και Ράσμους Τελάντερ.

Σε προσφυγή θα καταφύγει ο δικηγόρος του Σουηδού αν δεν καταβληθεί στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 125.000 ευρώ. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ζήτησαν να κάνουν λίγη υπομονή, με τον δικηγόρο να τονίζει πως αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη, ο πελάτης του θα έχει το δικαίωμα από 1 Δεκεμβρίου να κάνει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται το πόσο των 1.3 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Σχετικά με τον Δανό αμυντικό, ο δικηγόρος του δήλωσε πως δεν θα ανακαλέσει την καταγγελία του, εάν δεν λάβει έως τις 29 Δεκέμβρη τα 92.000 ευρώ που του χρωστάνε. Αν δεν πληρωθεί ο ποδοσφαιριστής, ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...