Έτοιμοι σε δύο εβδομάδες!

  Πιο γρήγορα από το αναμενόμενο θα επιστρέψουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αφού δείχνουν σε καλή κατάσταση για δύο μήνες απραξίας.

  Σύμφωνα με την «Πράσινη» ο Γιώργος Δώνης είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες τους με την ανταπόκριση που υπάρχει στις προπονήσεις, καθώς όλοι τους δείχνουν διψασμένοι να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. Μάλιστα, οι περισσότεροι φαίνεται πως δούλεψαν στο διάστημα της καραντίνας και έτσι δεν έμειναν πολύ πίσω.

  Με βάση τις εκτιμήσεις, υπολογίζεται πως οι «πράσινοι» θα μπορέσουν να επιστρέψουν σε συνθήκες αγώνα σε δύο εβδομάδες, αλλά σίγουρα θα υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα όταν θα μπορέσουν να προπονηθούν όλοι μαζί.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »