Έτοιμος για αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός

  Ο Παναθηναϊκός έχει δρομολογήσει σωστά όλες τις υποχρεώσεις του και έτσι η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με την αδειοδότηση λόγω κορωνοϊού.

  Οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό έχουν βάλει… φρένο σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες και έχει επηρεάσει όλους τους αθλητικούς συλλόγους ανά χώρα.

  Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με την «Livesport» έχουν παρθεί πριν τη κρίση του κορωνοϊού τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου η ομάδα να μην έχει κανένα θέμα με την αδειοδότηση της.

  Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» έχουν διευθετήσει όλες τις πληρωμές σε παίκτες που αγωνίζονται τώρα, όσο και σε παλιούς πιστωτές.

  Έτσι, η ροή των πληρωμών κυλάει ομαλά και όλα είναι προγραμματισμένα, όπως και η δόση του Φεβρουαρίου, που αναμένεται να καταβληθεί μέχρι το τέλος του μήνα με αρχές Απρίλη.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »