Έτοιμος για Εθνική Κύπρου ο Παππάς

Όπως υποστηρίζουν κυπριακά δημοσιεύματα, ο Νίκος Παππάς είναι έτοιμος να αγωνιστεί για λογαριασμό της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Κύπρου.

Αναλυτικότερα, υπήρξαν σήμερα κάποια δημοσιεύματα από την Κύπρο, τα οποία υποστηρίζουν πως η εγχώρια ομοσπονδία έκανε κρούση στο Νίκο Παππά για να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο της. Συγκεκριμένα, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο Balla: «Ο 26χρονος καλαθοσφαιριστής έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγωνιστεί στην Εθνική μας! Το θέμα, όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη και τίποτα δεν είναι οριστικό. Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην Εθνική μας και οι επαφές που έχει κάνει η Ομοσπονδία με τον καλαθοσφαιριστή».

Ακόμα, βέβαια, δεν έχει γνωστοποιηθεί το τι θα αποφασίσει ο ίδιος ο Παππάς. Αυτό είναι ένα θέμα, το οποίο αφορά καθαρά τον ίδιο.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...