Έτοιμος για να αποκτήσει Ινσούα

Το τριφύλλι είναι πολύ κοντά, ώστε να κάνει δικό του τον Εμάνουελ Ινσούα, καθότι εκκρεμούν μονάχα τα τελευταία διαδικαστικά θέματα, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία.

Οι Ιταλοί της Ουντινέζε δεν έχουν στα υπόψιν τους το παίχτη και συζητείται το ενδεχόμενο τόσο του μονοετούς δανεισμού, όσο της συνιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή.

Στους πράσινους είναι αισιόδοξοι πως το θέμα θα τελειώσει σύντομα με θετική κατάληξη, πάντως ο Ουζουνίδης για καλό και για κακό σε περίπτωση που κάτι “στραβώσει” έχει έτοιμες εναλλακτικές για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...