Έτοιμος για Τούμπα ο Βλαχοδήμος

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια NovaSports και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ποινή του Παναθηναϊκού: «Είναι δύσκολο… Το ξέραμε και πριν, τώρα επιβεβαιώθηκε και επίσημα τι θα γίνει. Πάντα προσπαθούμε να τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Έτσι θα πάμε και μέσα στην Τούμπα. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς και με αυτό το στόχο θα πάμε στη Θεσσαλονίκη. Ό,τι έγινε, έγινε. Τώρα είναι ένα καινούριο παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να δώσουμε το 100% και ό,τι βγει».

Για το πού θα κριθεί το ματς: «Σε καλή τακτική. Υπάρχει κούραση σε όλους τους παίκτες, σε όλες τις ομάδες. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν τις διακοπές. Να τελειώσουμε τη σεζόν με ένα καλό αποτέλεσμα και να ξεκουραστούμε».

Για το ότι συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις τις εθνικής Γερμανίας Κ21: «Χάρηκα πάρα πολύ. Ο στόχος για μένα δεν ήταν οι διακοπές. Είναι σημαντικό να παίζω. Είμαι νεαρός και μπορώ να μάθω πολλά ακόμα. Θέλω να τα δώσω όλα και εκεί, ο προπονητής θα αποφασίσει μετά ποιος θα παίξει».