Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική της Super League και καλείται να επιστρέψει στις νίκες.
Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 6η αγωνιστική της Super League και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στους Μάγκνουσον, Αϊτόρ και Βαγιαννίδη, ενώ για πρώτη φορά βρίσκονται στην αποστολή οι Ζέκα και Γερεμέγιεφ.
Όσον αφορά την ενδεκάδα της ομάδας, θα γίνει σημαντικό ροτέισον, με τον Μπρινιόλι στην εστία και τους Κώτσιρα, Γεντβάι, Πάλμερ Μπράουν και Μλαντένοβιτς στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Αράο και Τσέριν, ενώ διεκδικείται θέση από τους Μπερνάρ, Τζούρισιτς. Η επιθετική τριπλέτα θα απαρτίζεται από τους Παλάσιος, Βέρμπιτς και Σπόραρ.