Έτσι θα παραχωρήσει τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος

Πολλά έχουν ακουστεί αυτόν τον καιρό για το μέλλον της ΠΑΕ και ο Γιάννης Αλαφούζος παίρνει θέση για τις συνθήκες υπό τις οποίες θα παραχωρήσει τον Παναθηναϊκό. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρει ότι προτίθεται να παραχωρήσει τις μετοχές του μόνο σε κάποιον που έχει τη δυνατότητα να αναλάβει αυτή την ευθύνη και να σηκώσει το βάρος της ομάδας. Διαφορετικά, θα αναζητήσει κάποιον, με τον οποίο θα μπορέσουν να συμπορευθούν στη διαχείριση της ΠΑΕ. Μέχρι τώρα, δεν έχει κατατεθεί κάποια σπουδαία πρόταση, αλλά οι προσπάθειες συνεχίζονται.

 

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.