Απίστευτο: Η Euroleague επισυνάπτει την φωτογραφία του Γιαννακόπουλου στους φύλακες των γηπέδων!

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός Superfoods, σύμφωνα με την οποία ενημερώνει πως το δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι του συλλόγου στην Euroleague θα διεξαχθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και πως το αποτέλεσμά του θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο, ήρθε η επίσημη ενημέρωση της διοργάνωσης προς τις ομάδες της λίγκας σχετικά με την αναλυτική τιμωρία του ισχυρό άνδρα των «πράσινων».

Μέσω της καθιερωμένης εβδομαδιαίας ενημέρωσης της Euroleague στους συλλόγους, στην οποία περιλαμβάνεται και η λίστα των ατόμων που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα, η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση τονίζει πως η τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει ισχύ μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου του 2019.

Βέβαια, η Euroleague δεν έμεινε εκεί και πέρασε σε… άλλο επίπεδο! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης φρόντισαν να επισυνάψουν και την φωτογραφία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μαζί με την ενημέρωση την οποία όφειλαν να κάνουν, ώστε οι 16 ομάδες να ενημερώσουν αναλυτικά τους φύλακες και τους εργαζομένους για την τιμωρία του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού!

Ουσιαστικά, η διοργανώτρια αρχή δεν έμεινε στο… τυπικό του θέματος και ξεπέρασε την απλή εφαρμογή του πρωτοκόλλου, την ώρα που σε λίγες ώρες ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται την Μπασκόνια για την 22η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague.

Θυμίζουμε πάντως πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να μην πάει στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τους Βάσκους, ώστε να μην δώσει κανένα δικαίωμα στην Euroleague για νέα τιμωρία.

Πηγή: SDNA.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.