«Δεν πλήρωσε τις ομάδες από τα έσοδα της κεντρικής διαχείρισης η Euroleague»

  Τεράστιο πρόβλημα δημιουργεί η Euroleague στις 18 ομάδες της Ευρωλίγκας μιας και δεν τους κατέβαλλε τα χρήματα που όφειλε από την κεντρική διαχείριση.

  Δημοσίευμα-σοκ της στήλης «Slum Dunk» του sdna.gr αναφέρει πως η Euroleague δεν κατέβαλλε στις 18 ομάδες της Ευρωλίγκας κάτι που αναμένεται να δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα σε αυτές αλλά και τους παίκτες τους.

  Παρακάτω αναλυτικά όσα αναφέρει η στήλη:

  • «Είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για το μέλλον της Ευρωλίγκα, όχι μόνο όμως στο αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και στο οικονομικό. Διότι ενώ περιμένουν όλοι τις ανακοινώσεις μέχρι τις 24 Μαΐου, σχετικά με την διεξαγωγή ή όχι της φετινής διοργάνωσης, έρχονται κάποια μαντάτα από τη Βαρκελώνη, τα οποία σίγουρα δεν τα λες θετικά.
  • Ήταν που ήταν στριμωγμένες οικονομικά οι ομάδες, θα φανεί και το ζόρι από την Ευρωλίγκα προσεχώς. Κάθε χρόνο η Ευρωλίγκα μοιράζει στις ομάδες συγκεκριμένα ποσοστά που προέρχονται από την κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, χορηγών και πάσης φύσεως εσόδων. Μόνο που, όπως ενημερώθηκαν οι ομάδες, η δόση που προβλεπόταν να καταβληθεί στις 15 Μαΐου δεν θα καταβληθεί. Θα αργήσει; Δεν θα δοθεί ποτέ; Γράφτηκε στο χιόνι; Σημασία έχει ότι η κάνουλα δεν έχει νερό, όσο και να τη γυρίζεις.
  • Αυτομάτως, το πρόβλημα μεταφέρεται στους παίκτες, διότι αν δεν δοθούν τα απαιτούμενα έσοδα, οι 18 ομάδες από πού θα πληρώσουν τους αθλητές, τους προπονητές, τα staff και τους υπόλοιπους εργαζόμενους; Από τα εισιτήρια που δεν είχαν; Από τους εσωτερικούς χορηγούς που πάτησαν όλοι pause; Η κατάσταση μυρίζει ασφυξία. Εκτός κι αν η Ευρωλίγκα έχει αποφασίσει να τα μοιράσει 3-4 μέρες μετά. Κάτι που δεν φαίνεται και πολύ πιθανό.
  • Το ζητούμενο είναι, όμως, άλλο. Ολόκληρη Ευρωλίγκα δεν είχε αποθεματικό ταμείο για μία δύσκολη στιγμή; Δηλαδή έχετε ακούσει ότι η UEFA δεν θα καταβάλει στις ομάδες τα έσοδα από τις ευρωπαϊκές τους συμμετοχές λόγω της κρίσης; Όπως και να ‘χει, στην προσεχή Γενική Συνέλευση στην οποία θα παρευρεθούν και πάλι οι ιδιοκτήτες, η Ευρωλίγκα θα κάνει τις σχετικές ενημερώσεις για τα χρήματα που οφείλει στις ομάδες. Οπότε, ας περιμένουμε να δούμε πόσο μεγάλη θα είναι η καθυστέρηση στις καταβολές».
  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »