Ευχάριστα νέα για Βοτανικό από ΕΕ, ενεργοποιείται το Ταμείο Ανάκαμψης

    Θετικά είναι τα νέα που έρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφορικά με το Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς η Πολωνία και η Ουγγαρία κατέληξαν εν τέλη σε συμβιβασμό με την γερμανική προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

    Μετά τον συμβιβασμό της Πολωνίας και της Ουγγαρίας με το γερμανικό προεδρείο, σχετικά με τον μηχανισμό για το κράτος δικαίου, υπάρχουν ευχάριστα νέα για τον Βοτανικό. Αυτή η συμφωνία στην Ευρωπαϊκή Ένωση άνοιξε τον δρόμο για την έγκριση του επταετούς προϋπολογισμού της Ε.Ε. και του Ταμείου Ανάκαμψης των 750 δισ. ευρώ.

    Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Πολωνίας, Γιάροσλαβ Γκοβίν δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προς το παρόν έχουμε συμφωνία μεταξύ της Βαρσοβίας, της Βουδαπέστης και του Βερολίνου. Πιστεύω ότι οι υπόλοιπες 24 ευρωπαϊκές πρωτεύουσες θα προσχωρήσουν κι αυτές στη συμφωνία».

    Ως εκ τούτου, η χρηματοδότηση του Βοτανικού αναμένεται να προχωρήσει κανονικά από το Ταμείο Ανάκαμψης. Σήμερα, άλλωστε, κατά την πρώτη ημέρα της Συνόδου Κορυφής αναμένεται να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση περί συμφωνίας και των υπόλοιπων κρατών – μελών.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.