«Εύχομαι να βρεθείτε στο Final 4»

  Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά το τέλος της αναμέτρησης και την μεγάλη νίκη της ομάδα του μέσα στο ΟΑΚΑ, συναντήθηκε με τον Θανάση Γιαννακόπουλο και του έδωσε τις ευχές του.

  Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ιτούδης υπήρξε χρόνια μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Ωστόσο ο ίδιος το 2012 αποφάσισε να ακολουθήσει την τακτική του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και να αποχωρήσει από το σύλλογο. Βέβαια οι αναμνήσεις δεν σβήνονται και η σχέση που διατηρεί ακόμα και σήμερα με τον Θανάση Γιαννακόπουλο είναι εξαιρετική.

  Κάτι που φάνηκε και μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, αγκαλιάστηκαν θερμά και έπειτα ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε τα εξής λόγια στον Θανάση Γιαννακόπουλο: «Έχετε πολύ καλή ομάδα, εύχομαι να σας δω στο Final Four». Σίγουρα μιλάμε για μια ξεχωριστή στιγμή.

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »