Εξαιτίας του Αλαφούζου «έκοψε» τον ΣπορFM 94,6 από την «Opapp Arena» η ΑΕΚ

  Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο λόγος για τον οποίο η ΑΕΚ απαγορεύει πλέον την είσοδο σε δημοσιογράφους του Bwin ΣπορFM 94,6 στην «Opapp Arena» είναι… ο Ιωάννης Αλαφούζος.

  Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το δημοσίευμα της «LiveSport»:

  «Μετωπική της ΑΕΚ με τον Γιάννη Αλαφούζο. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Κιτρινόμαυροι, η πολεμική του «πράσινου» προέδρου εις βάρος της ΑΕΚ μέσω του Bwin ΣπορFM 94,6 με συγκερκιμένες τακτικές και πρακτικές, όπως, οι συνεχόμενες επιθέσεις εις βάρος της ομάδας, το «θάψιμο» ανακοινώσεων και η… εξαφάνιση τους από τα social media του σταθμού αλλά και οι συνεχόμενες ειρωνείες από παραγωγούς, έφτασαν τον κόμπο στο χτένι.

  Όπως, ενημέρωσε επίσημα χθες η ΠΑΕ ΑΕΚ, έστειλε επιστολή στη διεύθυνση του σταθμού, μέσω της οποίας γνωστοποιούσε την απόφαση της πως δεν συντρέχουν αυτήν την περίοδο οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουν να παρέχουν τη δυνατότητα ραδιοφωνικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων, όπως επίσης και της παρουσίας διαπιστευμένων δημοσιογράφων από την ιστοσελίδα sporfm.gr .

  «Θεωρούμε πως υπάρχει ζήτημα στην καλύτερη ειρωνικής συχνά επιθετικής κι ενίοτε προσβλητικής κι αντιδεοντολογικής συμπεριφορά απέναντι στην ΑΕΚ! Τονίζουμε πως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα παράπονα του κόσμου μας που εκφράζονται μαζικά και με ποικίλους τρόπους, για την στάση του συγκεκριμένων Μέσου απέναντι στην ΑΕΚ. Παράπονα που φυσικά συμμεριζόμαστε απόλυτα» ανέφερε η σχετική ενημέρωση για την επιστολή στην οποία γίνεται ιδιαίτερη μνεία και στην περίπτωση της αντιμετώπισης της πρόσφατης ανακοίνωσης της ΠΑΕ, η οποία, όπως ανέφεραν στην ΑΕΚ, εξαφανίστηκε από τα social media του σταθμού!

  Σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση: « Η ΠΑΕ ΑΕΚ επίσης Θεωρεί πως δυστυχώς de facto Η απόφαση αυτή είναι προς το συμφέρον Και των δύο πλευρών αυτή την περίοδο. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί δεν επιτρέπει έστω και την ελάχιστη συνεργασία για τα αυτονόητα και δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να επηρεαστεί από αυτό η δουλειά επαγγελματιών που έρχονται να κάνουν τη δουλειά τους και δεν έχουν καμία σχέση με την καλλιέργεια του κλίματος δημιουργηθεί». Καταλήγοντας η ΑΕΚ θέλει να ξεκαθαρίσει πως η ευθύνη για αυτή την εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του σταθμού και τονίζει χαρακτηριστικά: « Τέλος θεωρούμε πως δεν έχουμε καμία απολύτως ευθύνη για την δημιουργία αυτού του κλίματος, το ζήτημα υπήρξε μονόπλευρο και είμαστε πλέον αναγκασμένο το διαχειριστούμε. Επαναλαμβάνουμε, θεωρούμε πως είναι προς όφελος και για την προστασία Και των δύο πλευρών».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια