«Έχει κλείσει κεντρικό χαφ ο Ντρεοσί»

Ο Πιερ Ντρεοσί φέρεται πως έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις για τον ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Πιερ Ντρεοσί βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τον «εκλεκτό» που θα αποκτηθεί για την μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ο Γάλλος γενικός διευθυντής έχει πάρει την θετική εισήγηση του Λάζλο Μπόλονι για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή και πλέον αναμένεται την συγκατάθεση της διοίκησης για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Η ενίσχυση του «τριφυλλιού» στην μεσαία γραμμή, αποτελούσε εξ αρχής φλέγον ζήτημα για τον Ρουμάνο προπονητή. Έτσι, ο ποδοσφαιριστής που εντόπισε ο Πιερ Ντρεοσί αναμένεται να αποκτηθεί ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς.

Μέσα στην εβδομάδα, φέρεται πως θα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα, ενώ παράλληλα ο γενικός διευθυντής του «τριφυλλιού» προχωράει και τα θέματα των αποχωρήσεων από το Κορωπί.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.