«Έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Γ. Βαρδινογιάννη ο Βοτανικός»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday», η προοπτική να κατασκευαστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος -όπως επισημαίνεται- είχε όραμα τη διπλή ανάπλαση.

Σημερινό δημοσίευμα της «Sportday» συνδέει το όνομα του Γιάννη Βαρδινογιάννη μέσω… συμμαθητή του που εκπροσώπησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη σύσκεψη των δικηγόρων για τον Βοτανικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εν λόγω εφημερίδα, ο κ. Καραγεωργίου εκπροσώπησε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη σύσκεψη των δικηγόρων για τον Βοτανικό και επισημαίνεται πως ο ίδιος αποτέλεσε συμμαθητής του Τζίγκερ.

Δίχως βέβαια να ποινικοποιήσει τις προσωπικές σχέσεις, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως έχει αρχίσει να ακούγεται έντονα ότι η προοπτική της κατασκευής γηπέδου στον Βοτανικό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.