Εξελίξεις: Θρίλερ με Λέτο!

Ο Λέτο έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό με την Κατάνια να δίνει το “οκ” για την μεταγραφή. Το θέμα είναι πως η Ιταλική ομάδα του χρωστάει χρήματα με τον Σέμπα να μην της τα χαρίζει και η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό παραμένει “μετέωρη”.

Οι δύο πλευρές είναι φανερό πως πλέον παίζουν με τον χρόνο. Η Κατάνια χρωστάει λεφτά στον Σεμπάστιαν Λέτο με τον παίχτη να μην θέλει να χαρίσει τα λεφτά στον Ιταλικό σύλλογο. Έτσι, μέχρι και το τελευταίο λεπτό της διάρκειας των μετεγγραφών όλα παραμένουν ανοιχτά.

Να αναφέρουμε ότι μέχρι τη Δευτέρα (1/2) στις 20:00 μπορεί να δηλωθεί ως ελεύθερος παίχτης ο Λέτο και να δοθεί παράταση μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου για να έρθει σε κάποια ομάδα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Λανούς είχε ανακοινώσει την επέκταση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι του 2016, κάτι που δεν προχώρησε ποτέ, καθώς ο δανεισμός διεκόπηκε εξαιτίας του γεγονότος ότι η πρόθεση της Κατάνια ήταν να μην αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έχει κανέναν σκοπό να χαρίσει τα λεφτά.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο παίχτης έχει ενημερώσει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τα καθέκαστα. Από την πλευρά του ο παίχτης είναι ασιόδοξος ότι θα μείνει ελεύθερος από τον Ιταλικό σύλλογο. Αν κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιηθεί οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν αποφασίσει πως θα έρθει ο ατζέντης του «Σέμπα» για να συζητήσουν ώστε να γίνει η μετεγγραφή την επόμενη σεζόν, δηλαδή το 2016-17. Η τροπή που θα πάρει η διαπραγμάτευση θα διαφανεί μέχρι τις 15:00-16:00, αφού από ένα χρονικό σημείο και μετά δεν θα υπάρχουν τα περιθώρια για να προλάβει ο Λέτο τις αναγκαίες διαδικασίες. Πλέον όλα παραμένουν ανοιχτά και η Δευτέρα είναι αρκετά κρίσιμη μέρα για τις δύο πλευρές.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...