Εξελίξεις στην υπόθεση Βάργκας

  Ο Ρονάλντ Βάργκας δείχνει να απασχολεί τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι ”πράσινοι” έχουν οικονομικές διαφορές σχετικά με την απόκτηση του παίκτη.

  Ο Παναθηναϊκός, ειδικά όσο είχε το Νίκο Λυμπερόπουλο, έδειχνε να ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ρονάλντ Βάργκας, ο οποίος, όμως, δείχνει να οδεύει προς το βελγικό πρωτάθλημα.

  Ο σύλλογος από το Βέλγιο που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το Βάργκας προτίθεται να του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 300.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός, όμως, δε θέλει να δώσει ένα τέτοιο ποσό για έναν παίκτη της δυναμικής του Βάργκας. 

  Εκτός αυτού, ο Βάργκας είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον κυρίως στο Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δε δείχνει ιδιαίτερη επιθυμία στο να τον αποκτήσει και μετά τις οικονομικές διαφορές αυτό το ενδεχόμενο φαντάζει ακόμη δυσκολότερο. 

   

   

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.