Σε εξέλιξη η προετοιμασία της Β’Ομάδας – Αυτοί πλαισιώνουν τον Βονόρτα!

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται, εδώ και αρκετές ημέρες, ο Παναθηναϊκός Β’ υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Βονόρτα!

Στο «τριφύλλι» προετοιμάζονται πυρετωδώς ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στη Superleague 2 οι οποίες είναι προγραμματισμένες περί τα τέλη Σεπτέμβρη.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο έχουν γίνει ήδη κάποιες μεταγραφές ενίσχυσης ενώ έχει ήδη στελεχωθεί το ρόστερ με ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και παίκτες από την περσινή Κ19 του που έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ομάδα έχει δώσει ήδη τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας, ενώ θυμίζουμε ότι την Κυριακή θα αγωνιστεί απέναντι στην πρώτη ομάδα.

Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο τον Γιάννη Βονόρτα θα πλαισιώσει ο Βασίλης Καλαποθαράκος σε ρόλο βοηθού προπονητή, προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Γιώργος Φουσέκης ενώ χρέη γυμναστή έχει αναλάβει ο Ηλίας Αμπατζίδης.

Στη θέση του τιμ μάνατζερ βρίσκεται ο Στάθης Τσεκούρας, ενώ ρόλο αναλυτή έχει ο Άλεξ Ζαφειρίου.

Σχετικά με το ιατρικό επιτελείο επικεφαλής φυσιοθεραπευτής είναι ο Βασίλης Οικονομίδης, ο οποίος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Τέλος μασέρ της ομάδας είναι ο Κώστας Αντωνόπουλος και φροντιστής είναι ο Θανάσης Αλεβίζος.