Εξελίξεις στην πράσινη… ακαδημία

  Την ώρα που στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται – βάσει και των εξελίξεων με τον Κορωνοϊό – να παίξουν ποδόσφαιρο στο γήπεδο, φροντίζουν παράλληλα με την ίδια σπουδή και τα εξωαγωνιστικά θέματα . Με το βάρος να πέφτει, κυρίως οικονομικά ζητήματα, όπως το μπάτζετ της ομάδας.

  Μέρος αυτού του μπάτζετ , το ακριβές ύψος του οποίου παραμένει άγνωστο, θα διατεθεί για τις ακαδημίες στις οποίες θα πέσει το βάρος στη νέα σεζόν, όπως προανήγγειλε ο Τσάβι Ρόκα. Οι ιθύνοντες της ομάδας γνωρίζουν ότι δεν θα γίνει υπέρβαση στο κομμάτι ακαδημίες, σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος, αλλά θα διαθέτει ένα σεβαστό ποσό για την άρτια λειτουργία τους.

  Την περυσινή σεζόν στο Τριφύλλι διέθεσαν για τις ακαδημίες τους ποσό της τάξης των 550.000 χιλιάδων ευρώ. Ένα σημαντικό μεν ποσό, που μειώθηκε όμως σταδιακά από 1.5 εκ. σε 800.000 για να φτάσει εν τέλει στο ποσό των 550.000 ευρώ.

  Ωστόσο ο σχεδιασμός πρέπει να τρέξει και τέλος της σεζόν ο Παναθηναϊκός να παρουσιάσει έτοιμο πλάνο, στο νευραλγικό χώρο των ακαδημιών. Έτσι, μέχρι τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου το αργότερο, ο αρχιπροπονητής των ακαδημιών Βαγγέλης Σάμιος θα παραδώσει την έκθεση του – εφ όλης της ύλης- στον τεχνικό δ/ντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, και τον προπονητή Γιώργο Δώνη. Οι συγκεκριμένες εκθέσεις θα αποτελέσουν το κερασάκι στην τούρτα προκειμένου να μπουν οι βάσεις για το χτίσιμο της ποδοσφαιρικής δεξαμενής ενόψει της νέας σεζόν.

  Υ.Γ. Οι συγκεκριμένες εκθέσεις θα αφορούν περισσότερο τη στελέχωση των “πράσινων” ακαδημιών, ενώ δεν διαφαίνεται σε πρώτη φάση, ότι θα υπάρξει ανακάτεμα της τράπουλας στα προπονητικά πόστα, χωρίς αυτό πάντως να αποκλειστεί. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι έχει πολύ ικανούς προπονητές και στις ακαδημίες.

  Πηγή: trifilara.gr

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »