Εξετάζει Χολμς για αντι-Βαλαντσιούνας ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» φαίνεται πως στρέφονται στην περίπτωση του Αμερικανού ψηλού για την ενίσχυση της ρακέτας του για τη νέα σεζόν.
Το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό είναι η περίπτωση του Γιόνας Βαλαντσιούνας, όμως μετά την ανταλλαγή του στο Ντένβερ για τους Νάγκετς, η μεταγραφή αυτή έχει δυσκολέψει και όπως έγινε γνωστό, οι «πράσινοι» ήδη στρέφουν την προσοχή τους αλλού.
Όπως τόνισε ο Σωτήρης Βετάκης στο 68ο επεισόδιο της “Strong Side by Bet365“, το «τριφύλλι» φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του ΝΒΑer, Ρισόν Χολμς, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στους Ντάλας Μάβερικς. Ο κόουτς Άταμαν εγκρίνει τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού ψηλού και ακόμη ο Παναθηναϊκός τον έχει ψηλά στη λίστα του.
Δείτε ολόκληρη εκπομπή του Scorakias TV:
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Πανταλέων: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που τρέφεται από τις επιτυχίες»
- Νέο ταξίδι-αστραπή για τον Χέιζ-Ντέιβις
- Παναθηναϊκός Α.Ο: Ο νέος αριθμός μελών – Ανεβαίνει ο αριθμός των εγγραφών
- Καραπαπάς: «Το δύσκολο είναι για αυτούς που περιμένουν να πάρουν το κρατικό χρήμα για να φτιάξουν γήπεδα στον Ελαιώνα»
- Στην πόρτα της εξόδου ο Αταμάν – Θα συναντηθεί αύριο με τον Γιαννακόπουλο!







