Εξοργισμένοι στον Παναθηναϊκό με τον Τετέ – Η επόμενη κίνηση της ΠΑΕ!

Ο Παναθηναϊκός βράζει με τον Τετέ για τη φωτογραφία με τη Γκρέμιο. Κλήση σε απολογία, πιθανό πρόστιμο και επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναβρασμό μετά τη δημοσίευση φωτογραφίας του Ματέους Τετέ με τη φανέλα της Γκρέμιο. Την ώρα που η ΠΑΕ τον παρουσιάζει ως βασικό στέλεχος της ομάδας, η συγκεκριμένη εικόνα –την οποία αναπαρήγαγε και το γραφείο μάνατζμεντ του παίκτη– θεωρήθηκε από τους «πράσινους» ένδειξη ασέβειας και αντιεπαγγελματικής στάσης.
Αταμάν: «Ο παίκτης από τον οποίο έχει τα περισσότερα παράπονα» (vid)
Με την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Τετέ αναμένεται να κληθεί σε εξηγήσεις και δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο. Εφόσον δεν υπάρξει αποκλιμάκωση από την πλευρά του παίκτη και της Γκρέμιο, ο Παναθηναϊκός εξετάζει ακόμη και προσφυγή στη FIFA.
Ο σύλλογος ξεκαθαρίζει πως δεν έχει λάβει καμία επίσημη πρόταση ούτε έχει δώσει άδεια για διαπραγματεύσεις, την ώρα που στη Βραζιλία παρουσιάζουν τη συμφωνία ως «τελειωμένη».
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Εξελίξεις με Γιαμπουσέλε στους Νικς
- Μάγκνουσον: «Ζήτησα από τον Παναθηναϊκό να αγωνιστώ για μία ή μισή σεζόν με μικρές απολαβές»
- Ενισχύεται το τμήμα φούτσαλ: Ανακοινώθηκε ο Ραμόν!
- Με πολλές απουσίες κόντρα στη Φερεντσβάρος
- Λούκας Τσάβες: Ο λόγος που δεν δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα







