«Έχουμε μια βάση μελών που πρέπει να επεκταθεί»

Ο νέος πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Τάκης Οικονομόπουλος, μίλησε στη LIVESPORT και ανέφερε πως στην Συμμαχία έχει δημιουργηθεί μια βάση μελών, η οποία όμως πρέπει να επεκταθεί.

Ο Τάκης Οικονομόπουλος είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κει μέσω της LIVESPORT, μίλησε για θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο κομμάτι του Παναθηναϊκού. Ένα από τα βασικά ήταν ότι ότι η Παναθηναϊκή Συμμαχία έχει μια βάση μελών, η οποία ωστόσο πρέπει να επεκταθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ως νέος πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ποιος είναι ο πρώτος σας στόχος για τη συνέχεια;

«Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: Να συνδράμει η Συμμαχία όσο μπορεί στη χρηματοδότηση της ΠΑΕ και να διατηρήσει τον ρόλο που έχει. Κάθε χρόνο εισφέρει ένα σημαντικό ποσό και θέλουμε να συνεχιστεί, γιατί υπάρχει συμβολή στην εξυγίανση. Η διοίκηση κατάφερε να εξυγιάνει την ΠΑΕ, αλλά υπήρχε και η συνδρομή της Συμμαχίας».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.