Ευχαρίστησε τον Ράντονιτς ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστεί τον Ντέγιαν Ράντονιτς για τα όσα προσέφερε στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του πρόκληση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το κοινό ότι ο νυν προπονητής της ομάδας μας, Ντέγιαν Ράντονιτς, αποχώρησε επίσημα από τον σύλλογο την Πέμπτη μετά την επίσημη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό από την Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια των δύο θητειών του στις οποίες κάθισε στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα (2013-2017 και 2020-2022), ο Ντέγιαν Ράντοντς κέρδισε πέντε φορές το ABA League με τον σύλλογο, πέντε φορές τον τίτλο στη Σούπερ Λιγκ Σερβίας, καθώς και το Radivoje. Το Κύπελλο Korac πέντε φορές. Οδήγησε τον Ερυθρό Αστέρα ως πρώτος προπονητής σε επίσημους αγώνες σε 453 αγώνες, σύμφωνα με τους οποίους, εκτός από την κατάκτηση τροπαίων, είναι ο απόλυτος κάτοχος του συλλόγου μεταξύ των προπονητών.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Ερυθρός Αστέρας ευχαριστεί για άλλη μια φορά τον Ντέγιαν Ράντονιτς για όλα όσα κάναμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες την επόμενη περίοδο και για τη νέα επαγγελματική πρόκληση.

Το κοινό θα ενημερωθεί έγκαιρα για την επιλογή νέου προπονητή και μετά την ομάδα που θα εκπροσωπήσει επάξια τη Σερβία, το Βελιγράδι και τον Ερυθρό Αστέρα στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν».