Φάκελος «Μυστακίδη-Κάτσε-Κωνσταντινίδη»!

  Τι γίνεται με τις περιπτώσεις των Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Εργκούς Κάτσε, Γιάννη Μυστακίδη; Θα φορέσει κάποιος απ’ αυτούς τα πράσινα ή όχι; Η απόφαση θα παρθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο. Δείτε όλα τα δεδομένα των υποθέσεων.

  Ο Παναθηναϊκός στο παρελθόν φερόταν να είχε επαφές με τον ΠΑΟΚ για τους δανεισμούς των Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Εργκούς Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στο τριφύλλι είχαν κλείσει οι Κωνσταντινίδης και Μυστακίδης. Βέβαια η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

  Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι το τριφύλλι έχει έρθει σε επικοινωνία με τον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει και τους τρεις ποδοσφαιριστές ως δανεικούς. Όμως στην πραγματικότητα μόνο σ’ έναν βρίσκεται κοντά και είναι εφικτή να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή. Ο λόγος γίνεται για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

  Αναλυτικότερα ο Έλληνας δεξιός μπακ δεν υπολογίζεται από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και δεν είναι καθόλου απίθανο να έρθει στο τριφύλλι ακόμα κι ως ελεύθερος. Από εκεί και πέρα ο Έργκους Κάτσε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αποκτηθεί από τον σύλλογο, ενώ και η περίπτωση του Γιάννη Μυστακίδη δεν είναι βέβαιο ότι θα έχει αίσιο τέλος.

  Πάντως και για τις τρεις περιπτώσεις τις αποφάσεις θα τις πάρει ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μπορεί να φαίνεται ανενεργός στα διοικητικά, όμως είναι κι ο άνθρωπος που λαμβάνει όλες τις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τους ερχομούς και τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Φυσικά οι αρμοδιότητές του δεν περιορίζονται μόνο εκεί.

  Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι οι σχέσεις Αλαφούζου-Σαββίδη δεν είναι καθόλου καλές και αυτό δυσκολεύει πολύ και τις τρεις περιπτώσεις. Ουσιαστικά με βάση την λογική και χωρίς την παραμικρή έκπληξη, πολύ δύσκολα θα υλοποιηθεί κάποια μετεγγραφή απ’ τις παραπάνω.

   

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »