Φεύγει για Αμερική ο Ρικ Πιτίνο!

    Ο Ρικ Πιτίνο θέλοντας να προλάβει το εμπάργκο πτήσεων των Η.Π.Α. στην Ευρώπη αποχωρεί άμεσα από την χώρα μας για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

    Μετά την αναβολή της Euroleague και της Basket League ο Παναθηναϊκός δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και για αυτό ο Ρικ Πιτίνο έκρινε ότι πρέπει να επιστρέψει στην χώρα του για να βρεθεί με την οικογένεια του σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία για τον πλανήτη.

    Ταυτόχρονα ρόλο έπαιξε και η γενική εξάπλωση του Κορωνοϊού μιας και ο 67χρονος Hall of Famer ανήκει, λόγω ηλικίας, στις ευπαθείς ομάδες που είναι πιο εύκολο να προσβληθούν από τον ιό και να κινδυνέψουν να χάσουν την ζωή τους.

    Δεν είναι απίθανο τον προπονητή του Παναθηναϊκού να ακολουθήσουν και αθλητές της ομάδας ή άλλων ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη επιστρέφοντας στις πατρίδες τους.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.