Φελντέιν: «Θέλουμε την στήριξη σας»

Ο Τζέιμς Φελντέιν μέσω του Blog του στο Site του ΕΣΑΚΕ απολογήθηκε για το παράπτωμα του που οδήγησε την σειρά σε 5ο ματς, παράλληλα ζήτησε και την βοήθεια των φιλάθλων. 

Αναλυτικά:

Γεια σας

Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη νομίζοντας ότι θα κερδίζαμε το τρίτο ματς. Βάσει της απόδοσής μας ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς πιστεύαμε πως θα τα καταφέρουμε. Όμως, τελικά, τα κάναμε θάλασσα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως τρεις από εμάς κάναμε ένα λάθος το οποίο μας κόστισε και το τέταρτο ματς. Στεναχωριόμαστε για την ομάδα γιατί δεν θα έπρεπε να είμαστε σε αυτή τη θέση τώρα. Ξέρουμε πως πρέπει να πολεμήσουμε για το πρωτάθλημα. Ξέρουμε, επίσης, πολύ καλά το τι χρειάζεται να κάνουμε για να κερδίσουμε το πέμπτο παιχνίδι προκειμένου να προκριθούμε στον τελικό.

Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε και τη στήριξη των φιλάθλων μας. Οι οπαδοί τη μια στιγμή σε αγαπάνε, την άλλη σε μισούν. Είναι σχέση αγάπης/μίσους. Ξέρω ότι τώρα με μισούν, αλλά θα παίξω και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα!

Ελπίζω να είναι με το μέρος μας το Σάββατο, να έρθουν για να μας δουν να παίζουμε και να μας βοηθήσουν με τον τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν. Ελπίζω ο κόσμος να παραμείνει στο πλευρό μας μετά από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Θα τα δώσω όλα, θα τα δώσουμε όλα, προκειμένου να τα καταφέρουμε!

Θα τα ξαναπούμε,

Τζέιμς

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...